Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Statistics
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
IPS - Instituto Politécnico de Setúbal
IPS - ESTS - Escola Superior de Tecnologia de Setúbal
IPS - ESTS – DEM
IPS - ESTS – DEM - Comunicações em congressos
Desenvolvimento de competências para ensino na produção e consumo alimentar sustentável
Loading...
Publication
Desenvolvimento de competências para ensino na produção e consumo alimentar sustentável
2023
Conference object
Open access
http://hdl.handle.net/10400.26/49888
Use this identifier to reference this record.
Name:
Description:
Size:
Format:
Resumo_2023_Docentes alimentação FINAL.pdf
154.7 KB
Adobe PDF
Download
Send Feedback
Authors
Soares, Aldina
Rodrigues, Alexandra
Farinha, Carla Sofia
Braz, Nídia
Melo, Nuno
Sarreira, Pedro
Advisor(s)
Abstract(s)
Description
Trabalho apresentado em 5ª Conferência Campus Sustentável CCS2023, Viana do Castelo, Portugal
Keywords
URI
http://hdl.handle.net/10400.26/49888
Citation
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Publisher
Collections
IPS - ESTS – DEM - Comunicações em congressos
CC License
Full item page