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Authors
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Abstract(s)
Estudo de Ultracongelação nas diferentes áreas de produção da empresa Nutriva em Vila Nova de Poiares.Os objetivos gerais do estágio passaram por conhecer o ambiente laboral, acompanhar e conhecer todos os processos de fabrico da unidade fabril, os procedimentos/processos da qualidade e respetivos controlos associados, como por exemplo: realização do controlo metrológico dos produtos nas diferentes secções, verificação semanal da Check List de matérias quebráveis na totalidade da unidade de produção, verificação diária das limpezas, entre outras atividades relacionadas com o departamento da qualidade/produção. O objetivo principal do estágio passou pela realização de um estudo das temperaturas de congelação de diversos produtos elaborados com o intuito de suporte à documentação de temperaturas de ultracongelação existente, IT 23, e análise de perigos existentes
Freezing study in the different production areas of the Nutriva company in Vila Nova de Poiares.The general objectives of the internship were to know the work environment, monitor and know all the manufacturing processes of the manufacturing unit, the quality procedures/processes and respective associated controls, such as: carrying out the metrological control of the products in the different sections, verification weekly Check List of breakable materials in the entire production unit, daily cleaning verification, among other activities related to the quality/production department. The main objective of the internship was to carry out a study of the freezing temperatures of various products prepared in order to support the documentation of existing deep freezing temperatures, IT 23, and analysis of existing hazards
Freezing study in the different production areas of the Nutriva company in Vila Nova de Poiares.The general objectives of the internship were to know the work environment, monitor and know all the manufacturing processes of the manufacturing unit, the quality procedures/processes and respective associated controls, such as: carrying out the metrological control of the products in the different sections, verification weekly Check List of breakable materials in the entire production unit, daily cleaning verification, among other activities related to the quality/production department. The main objective of the internship was to carry out a study of the freezing temperatures of various products prepared in order to support the documentation of existing deep freezing temperatures, IT 23, and analysis of existing hazards
Description
Keywords
Ultracongelação Segurança e Qualidade Alimentar Indústria